APK Keuring Rotterdam

Bij Automotion Service kunt u een APK keuring op uw auto laten uitvoeren in Rotterdam. Bij deze Algemene Periodieke Keuringen beoordelen onze keurmeesters de staat van uw auto met zorg. Onze keurmeesters zijn RDW-erkend en werken volgens de betrouwbare RDW-regelgeving.


Wanneer moet een auto APK gekeurd worden?

Om te zien wanneer uw auto APK-gekeurd moet worden, is het nodig te kijken naar de leeftijd van uw auto. Een nieuwe benzineauto moet bijvoorbeeld na vier jaar voor het eerst APK-gekeurd worden en hierna om de twee jaar. Als uw auto acht jaar of ouder is, moet er elk jaar een APK-keuring plaatsvinden. Voor dieselauto’s ligt dit weer anders; als een dieselauto 3 jaar oud is moeten deze elk jaar gekeurd worden.

Als uw auto al eerder een keer is gekeurd, kunt u de datum op het laatste keuringsrapport aanhouden als vervaldatum. Vóór die tijd moet uw auto opnieuw gekeurd worden, dit mag al twee maanden voor het verstrijken van de vervaldatum. De vervaldatum wordt dan nog wel aangehouden als moment vanaf wanneer de volgende vervaldatum weer berekend wordt. U hoeft de volgende keer dan niet bijvoorbeeld twee maanden eerder te keuren. Zo is de wagen maximaal 14 maanden APK gekeurd.


APK keuring in combinatie met onderhoud

De fabrikant van je auto schrijft voor dat je regelmatig onderhoud aan je auto laat uitvoeren. Zo wordt eventuele slijtage op tijd gesignaleerd en verholpen. Dit kan problemen in de toekomst voorkomen, aangezien kapotte onderdelen kunnen zorgen voor nog meer schade aan je auto.


Grote beurt

Wij bieden een grote beurt in combinatie met een APK keuring aan. Hierbij controleren en inspecteren wij uw auto op het optimaal functioneren van groot aantal onderdelen en vervangen wij de onderdelen waarbij dat nodig is.


Kleine beurt

Wij bieden een kleine beurt in combinatie met een APK keuring aan. Tijdens de kleine beurt wordt uw auto op de belangrijkste punten gecontroleerd. We verversen motorolie, vervangen het oliefilter en vullen ruitensproeiervloeistof bij.

Lees meer over onderhoud:

Onze prijzen

Bij Automotion Service Rotterdam werken wij met vaste prijzen. Bekijk onze prijzen via de onderstaande link:

Plan een afspraak

Heeft u vragen of wilt u een afspraak inplannen? Automotion Service Rotterdam helpt u graag verder! Maak direct een afspraak met ons door te bellen naar: 010 218 07 25 of te mailen naar: info@automotionservice.nl U kunt doorgaans al snel bij ons terecht. Wij helpen u snel weer op weg!

Gratis vervangend vervoer

Bij onderhoud of reparaties ontvangt u van ons een vervangend voertuig. In de tijd dat wij uw auto weer in orde maken, kunt u blijven rijden. U betaald alleen de gebruikte brandstof.

Onderhoud

Als Porsche specialist bieden wij vakkundig onderhoud aan voor uw auto. Hierbij controleren en inspecteren wij uw auto op het optimaal functioneren van alle onderdelen en het eventueel vervangen als deze uw auto niet meer tot dienst zijn. De fabrikant van je auto schrijft voor dat je regelmatig onderhoud aan je auto laat uitvoeren. Zo […]

Schadeherstel

Als uw auto schade heeft opgelopen, kunnen wij u helpen met het schadeherstel. Met het juiste gereedschap en de juiste kennis helpt Automotion Service Rotterdam u uw auto weer in oorspronkelijke staat te herstellen.   Overspuiten Is uw auto toe aan een nieuwe laklaag of heeft u lakschade dan helpen wij u graag verder. Automotion […]

Contactgegevens

Bent u in het bezit van een Porsche, komt u dan gerust eens langs om een kijkje te nemen bij ons bedrijf, dan bekijken wij wat we eventueel voor u kunnen betekenen. De koffie staat klaar!

Kom bij ons langs!

Contactformulier

Neem contact met ons op!


  This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

  Automotion service rotterdam Porsche garage reparatie onderhoud apk-keuring grote kleine beurt logo

  Passion for Porsche

  Wij zijn een all-service garagebedrijf; we hanteren vaste prijzen voor regulier onderhoud en uw APK-keuring. Daarnaast kunt u tegen bijzonder scherp tarief bij ons terecht voor alle soorten reparaties. 

  Automotion service rotterdam Porsche garage reparatie onderhoud apk-keuring grote kleine beurt logo

  Passion for Porsche

  Wij zijn een all-service garagebedrijf; we hanteren vaste prijzen voor regulier onderhoud en uw APK-keuring. Daarnaast kunt u tegen bijzonder scherp tarief bij ons terecht voor alle soorten reparaties.