Schadeherstel

Als uw auto schade heeft opgelopen, kunnen wij u helpen met het schadeherstel. Met het juiste gereedschap en de juiste kennis helpt Automotion Service Rotterdam u uw auto weer in oorspronkelijke staat te herstellen.

 

Overspuiten

Is uw auto toe aan een nieuwe laklaag of heeft u lakschade dan helpen wij u graag verder. Automotion service spuit uw auto, zodat deze weer een mooie nieuwe lak laag heeft. Heeft u beschadigingen of roest zullen wij ook deze na een grondige inspectie herstellen. Ook voor het overspuiten van een onderdeel kunt u bij ons terecht.

 

Polijsten

Kleine krasje in de lak van de auto zijn onvermijdelijk. Door te polijsten kunnen deze oneffenheden er gelukkig uit gehaald worden. Het is belangrijk dat de krasjes niet te diep zijn. als dit wel heb geval is, is het misschien nodig de onderdelen over te spuiten. Wij beschikken over het juiste materiaal en kennis om uw auto weer te laten stralen.

 

Uitdeuken

Heeft uw auto een deuk opgelopen? Wij helpen u graag deze te herstellen. Als er geen schade is aan de lak kan een deuk met het juiste gereedschap snel verholpen worden. Voor het uitdeuken van butsen en andere onregelmatigheden bent u bij Automotion Service Rotterdam aan het juiste adres.

 

Velg reparatie

Automotion service kan met een velg reparatie alle krassen en oneffenheden uit uw velg halen.

 

Coaten met 2k lak

Voor het coaten van uw velgen gebruiken wij een 2k lak. Een 2k autolak is een lak die bestaat uit twee componenten. Het eerste is de lak zelf en het tweede component is de verharder die de verf laat uitharden. 2-componenten autolak is krasvast, benzinebestendig, UV-bestendig en bestand tegen chemicali├źn. Dit zorgt voor een slijt vaste lak laag waar u lang mee vooruit kan!

Onze prijzen

Bij Automotion Service Rotterdam werken wij met vaste prijzen. Bekijk onze prijzen via de onderstaande link:

Plan een afspraak

Heeft u vragen of wilt u een afspraak inplannen? Automotion Service Rotterdam helpt u graag verder! Maak direct een afspraak met ons door te bellen naar: 010 218 07 25 of te mailen naar: info@automotionservice.nl U kunt doorgaans al snel bij ons terecht. Wij helpen u snel weer op weg!

Gratis vervangend vervoer

Bij onderhoud of reparaties ontvangt u van ons een vervangend voertuig. In de tijd dat wij uw auto weer in orde maken, kunt u blijven rijden. U betaald alleen de gebruikte brandstof.

APK Keuring Rotterdam

Bij Automotion Service kunt u een APK keuring op uw auto laten uitvoeren in Rotterdam. Bij deze Algemene Periodieke Keuringen beoordelen onze keurmeesters de staat van uw auto met zorg. Onze keurmeesters zijn RDW-erkend en werken volgens de betrouwbare RDW-regelgeving. Wanneer moet een auto APK gekeurd worden? Om te zien wanneer uw auto APK-gekeurd moet […]

Onderhoud

Als Porsche specialist bieden wij vakkundig onderhoud aan voor uw auto. Hierbij controleren en inspecteren wij uw auto op het optimaal functioneren van alle onderdelen en het eventueel vervangen als deze uw auto niet meer tot dienst zijn. De fabrikant van je auto schrijft voor dat je regelmatig onderhoud aan je auto laat uitvoeren. Zo […]

Contactgegevens

Bent u in het bezit van een Porsche, komt u dan gerust eens langs om een kijkje te nemen bij ons bedrijf, dan bekijken wij wat we eventueel voor u kunnen betekenen. De koffie staat klaar!

Kom bij ons langs!

Contactformulier

Neem contact met ons op!


  This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

  Automotion service rotterdam Porsche garage reparatie onderhoud apk-keuring grote kleine beurt logo

  Passion for Porsche

  Wij zijn een all-service garagebedrijf; we hanteren vaste prijzen voor regulier onderhoud en uw APK-keuring. Daarnaast kunt u tegen bijzonder scherp tarief bij ons terecht voor alle soorten reparaties. 

  Automotion service rotterdam Porsche garage reparatie onderhoud apk-keuring grote kleine beurt logo

  Passion for Porsche

  Wij zijn een all-service garagebedrijf; we hanteren vaste prijzen voor regulier onderhoud en uw APK-keuring. Daarnaast kunt u tegen bijzonder scherp tarief bij ons terecht voor alle soorten reparaties.