Onderhoud

Als Porsche specialist bieden wij vakkundig onderhoud aan voor uw auto. Hierbij controleren en inspecteren wij uw auto op het optimaal functioneren van alle onderdelen en het eventueel vervangen als deze uw auto niet meer tot dienst zijn.

De fabrikant van je auto schrijft voor dat je regelmatig onderhoud aan je auto laat uitvoeren. Zo wordt eventuele slijtage op tijd gesignaleerd en verholpen. Dit kan problemen in de toekomst voorkomen, aangezien kapotte onderdelen kunnen zorgen voor nog meer schade aan je auto.

Het onderhoud van uw auto is essentieel voor langdurig en duurzaam rij-plezier en Automotion Service is u daarbij graag van dienst. Wij kunnen u onder andere helpen met het vervangen en bijvullen van olie, filters en andere vloeistoffen die nodig zijn voor uw auto en hebben daar een brede selectie voor.

Grote beurt

Automotion Service Rotterdam biedt een grote beurt in combinatie met een apk-keuring aan. Hierbij controleren en inspecteren wij uw auto op het optimaal functioneren van groot aantal onderdelen en vervangen wij de onderdelen waarbij dat nodig is.

Kleine beurt

Automotion Service Rotterdam biedt een kleine beurt aan. Tijdens de kleine beurt wordt uw auto op de belangrijkste punten gecontroleerd. We verversen motorolie, vervangen het oliefilter en vullen ruitensproeiervloeistof bij.

Onderhoud in combinatie met APK keuring

Onderhoud aan uw auto kan plaats vinden naar aanleiding van een apk keuring waarbij slijtage of een kapot onderdeel aangetroffen is. Wilt u onderhoud laten doen in combinatie met een apk keuring? Dat kan; klik op de volgende link voor meer informatie:

Onze prijzen

Bij Automotion Service Rotterdam werken wij met vaste prijzen. Bekijk onze prijzen via de onderstaande link:

Plan een afspraak

Heeft u vragen of wilt u een afspraak inplannen? Automotion Service Rotterdam helpt u graag verder! Maak direct een afspraak met ons door te bellen naar: 010 218 07 25 of te mailen naar: info@automotionservice.nl U kunt doorgaans al snel bij ons terecht. Wij helpen u snel weer op weg!

Gratis vervangend vervoer

Bij onderhoud of reparaties ontvangt u van ons een vervangend voertuig. In de tijd dat wij uw auto weer in orde maken, kunt u blijven rijden. U betaald alleen de gebruikte brandstof.

APK Keuring Rotterdam

Bij Automotion Service kunt u een APK keuring op uw auto laten uitvoeren in Rotterdam. Bij deze Algemene Periodieke Keuringen beoordelen onze keurmeesters de staat van uw auto met zorg. Onze keurmeesters zijn RDW-erkend en werken volgens de betrouwbare RDW-regelgeving. Wanneer moet een auto APK gekeurd worden? Om te zien wanneer uw auto APK-gekeurd moet […]

Schadeherstel

Als uw auto schade heeft opgelopen, kunnen wij u helpen met het schadeherstel. Met het juiste gereedschap en de juiste kennis helpt Automotion Service Rotterdam u uw auto weer in oorspronkelijke staat te herstellen.   Overspuiten Is uw auto toe aan een nieuwe laklaag of heeft u lakschade dan helpen wij u graag verder. Automotion […]

Contactgegevens

Bent u in het bezit van een Porsche, komt u dan gerust eens langs om een kijkje te nemen bij ons bedrijf, dan bekijken wij wat we eventueel voor u kunnen betekenen. De koffie staat klaar!

Kom bij ons langs!

Contactformulier

Neem contact met ons op!


  This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

  Automotion service rotterdam Porsche garage reparatie onderhoud apk-keuring grote kleine beurt logo

  Passion for Porsche

  Wij zijn een all-service garagebedrijf; we hanteren vaste prijzen voor regulier onderhoud en uw APK-keuring. Daarnaast kunt u tegen bijzonder scherp tarief bij ons terecht voor alle soorten reparaties. 

  Automotion service rotterdam Porsche garage reparatie onderhoud apk-keuring grote kleine beurt logo

  Passion for Porsche

  Wij zijn een all-service garagebedrijf; we hanteren vaste prijzen voor regulier onderhoud en uw APK-keuring. Daarnaast kunt u tegen bijzonder scherp tarief bij ons terecht voor alle soorten reparaties.