Reparatie

Voor elke vorm van reparatie aan uw auto kunt u terecht bij Automotion Service in Rotterdam en door jarenlange ervaring kunnen wij uw auto snel en vakkundig repareren. Met een specialisatie in Porsche, kunt u met ieder Porsche model voor reparatie bij ons terecht. Wij brengen uw sportauto weer in zijn originele staat!

 

Als auto-eigenaar zult u ongetwijfeld op gegeven moment te maken krijgen met de gevolgen van slijtage. Hoe snel de onderdelen slijten hangt af van hoe vaak u uw voertuig gebruikt. De gevolgen van deze slijtage kunnen grote problemen veroorzaken. Daarom is het verstandig om onderdelen in uw auto te vervangen of te laten repareren.


Automotion Service Rotterdam helpt u met het controleren van u auto op sporen van slijtage of defecten. Wij repareren uw auto, zodat u weer veilig de weg op kan.

 

Schade reparatie 

Naast het om de zoveel tijd moeten vervangen of repareren van onderdelen, kunt u ook bij ons terecht voor reparaties van schade vanwege een ongeval. Wij zullen zoals altijd de auto zorgvuldig inspecteren, waarna we u gedetailleerd kunnen vertellen wat er aan uw auto gedaan moet worden om deze weer in de oude staat te herstellen.


Als u akkoord gaat met de reparatie werkzaamheden. Zullen wij alle mankementen weer herstellen zodat uw auto zo goed als nieuw weer gebruikt kan worden.


Voor meer informatie over schadeherstel van lak, deuken of velgen kunt terecht op de volgende pagina:

EOM-onderdelen

Voor de vervangen van onderdelen werken wij uitsluitend met originele onderdelen. Dit wil zeggen de (Original Equipment Manufacturer). Door jarenlange ervaring kopen wij in bij betrouwbare leveranciers. Wij bieden onderdelen altijd tegen een scherpe prijs aan.

Onze prijzen

Bij Automotion Service Rotterdam werken wij met vaste prijzen. Bekijk onze prijzen via de onderstaande link:

Plan een afspraak

Heeft u vragen of wilt u een afspraak inplannen? Automotion Service Rotterdam helpt u graag verder! Maak direct een afspraak met ons door te bellen naar: 010 218 07 25 of te mailen naar: info@automotionservice.nl U kunt doorgaans al snel bij ons terecht. Wij helpen u snel weer op weg!

Gratis vervangend vervoer

Bij onderhoud of reparaties ontvangt u van ons een vervangend voertuig. In de tijd dat wij uw auto weer in orde maken, kunt u blijven rijden. U betaald alleen de gebruikte brandstof.

APK Keuring Rotterdam

Bij Automotion Service kunt u een APK keuring op uw auto laten uitvoeren in Rotterdam. Bij deze Algemene Periodieke Keuringen beoordelen onze keurmeesters de staat van uw auto met zorg. Onze keurmeesters zijn RDW-erkend en werken volgens de betrouwbare RDW-regelgeving. Wanneer moet een auto APK gekeurd worden? Om te zien wanneer uw auto APK-gekeurd moet […]

Onderhoud

Als Porsche specialist bieden wij vakkundig onderhoud aan voor uw auto. Hierbij controleren en inspecteren wij uw auto op het optimaal functioneren van alle onderdelen en het eventueel vervangen als deze uw auto niet meer tot dienst zijn. De fabrikant van je auto schrijft voor dat je regelmatig onderhoud aan je auto laat uitvoeren. Zo […]

Contactgegevens

Bent u in het bezit van een Porsche, komt u dan gerust eens langs om een kijkje te nemen bij ons bedrijf, dan bekijken wij wat we eventueel voor u kunnen betekenen. De koffie staat klaar!

Kom bij ons langs!

Contactformulier

Neem contact met ons op!


  This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

  Automotion service rotterdam Porsche garage reparatie onderhoud apk-keuring grote kleine beurt logo

  Passion for Porsche

  Wij zijn een all-service garagebedrijf; we hanteren vaste prijzen voor regulier onderhoud en uw APK-keuring. Daarnaast kunt u tegen bijzonder scherp tarief bij ons terecht voor alle soorten reparaties. 

  Automotion service rotterdam Porsche garage reparatie onderhoud apk-keuring grote kleine beurt logo

  Passion for Porsche

  Wij zijn een all-service garagebedrijf; we hanteren vaste prijzen voor regulier onderhoud en uw APK-keuring. Daarnaast kunt u tegen bijzonder scherp tarief bij ons terecht voor alle soorten reparaties.